Print at Oct 16, 2019 3:48:05 PM
Posts: 57   Pages: 6   [ Previous Page | 1 2 3 4 5 6 | Next Page ]
View all posts in this thread on one page
Posted by hansmex at Feb 24, 2010 2:28:21 PM
Re: Sweet Home 3D 2.3
Emmanuel:

After a quirky start with Windows Vista (maybe you have seen my deleted post) everything in v2.3b15 seems to work fine on both my computers.

I'm busy updating the English manual and hope to provide a "serious" first draugth (a beta version) pretty soon.

One suggestion for the menu structure: move Plan -> Export to SVG format to 3D view -> Export to SVG format. It seems more logical to have them together. Or else, maybe, you could create a new menu item called Tools or Extra (as in Windows) where you put all the extra tools together.

Hans
----------------------------------------
Dual boot - AMD FX6300 6-core, 16GB ram
Windows 10 Pro, SH3D 6.2 with 8 GB memory allowance
Ubuntu 18.04, SH3D 6.2 with 2 GB memory allowance

Posted by pencilart at Feb 25, 2010 9:49:08 PM
Re: Sweet Home 3D 2.3
I found a bug (I think).
v2.3b15
When I tried the create photo, the quick one and the one after that worked but the Best and the next to best did not. It (the rendering area) was just black.

Posted by Puybaret at Feb 25, 2010 10:58:11 PM
Re: Sweet Home 3D 2.3
The.camera was probably in a wall, and with the two best quality renderers, this will make a black image.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer

Posted by pencilart at Feb 26, 2010 3:45:17 PM
biggrin   Re: Sweet Home 3D 2.3
ok, I'll try that. Thanks for the explanation. :) biggrin

Posted by High.G at Mar 4, 2010 5:09:54 PM
Re: Sweet Home 3D 2.3
this program is realy good now i can improve my skills in housemaking ^_^
thank u sooo much

Posted by brill at Mar 5, 2010 7:59:15 AM
Re: Sweet Home 3D 2.3
I just tried to seperate the 3D view on Linux.
The 3D view disappeared form the Main View but there was no separate Windows.

(I'm right now using Ubuntu 9.10 with KDE)

Cheers Brill

Posted by Puybaret at Mar 5, 2010 11:28:20 AM
Re: Sweet Home 3D 2.3
Would you have any log or stack trace to report, please?
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer

Posted by brill at Mar 5, 2010 8:36:34 PM
Re: Sweet Home 3D 2.3
Hi Puybaret,

How can I get stack trace from this Java Webstart?

Cheers Brill

Posted by brill at Mar 8, 2010 8:52:32 AM
Re: Sweet Home 3D 2.3
Hello Puybaret,

here is my Stactrace:

Java Web Start 1.6.0_15
Verwendung der JRE-Version 1.6.0_15-b03 Java HotSpot(TM) Client VM

----------------------------------------------------
Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.IllegalArgumentException: adding a container to a container on a different GraphicsDevice
at java.awt.Component.checkGD(Component.java:1099)
at java.awt.Container.checkGD(Container.java:1105)
at java.awt.Container.checkGD(Container.java:1105)
at java.awt.Container.addImpl(Container.java:1041)
at javax.swing.JLayeredPane.addImpl(JLayeredPane.java:212)
at java.awt.Container.add(Container.java:927)
at javax.swing.JRootPane.setContentPane(JRootPane.java:608)
at javax.swing.JDialog.setContentPane(JDialog.java:997)
at com.eteks.sweethome3d.swing.HomePane.detachView(Unknown Source)
at com.eteks.sweethome3d.swing.HomePane.detachView(Unknown Source)
at com.eteks.sweethome3d.viewcontroller.HomeController.detachView(Unknown Source)
at com.eteks.sweethome3d.swing.HomePane$1.actionPerformed(Unknown Source)
at com.eteks.sweethome3d.swing.ResourceAction$AbstractDecoratedAction.actionPerformed(Unknown Source)
at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(AbstractButton.java:1995)
at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed(AbstractButton.java:2318)
at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed(DefaultButtonModel.java:387)
at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultButtonModel.java:242)
at javax.swing.AbstractButton.doClick(AbstractButton.java:357)
at javax.swing.plaf.basic.BasicMenuItemUI.doClick(BasicMenuItemUI.java:1225)
at javax.swing.plaf.basic.BasicMenuItemUI$Handler.mouseReleased(BasicMenuItemUI.java:1266)
at java.awt.AWTEventMulticaster.mouseReleased(AWTEventMulticaster.java:272)
at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.java:6263)
at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponent.java:3267)
at java.awt.Component.processEvent(Component.java:6028)
at java.awt.Container.processEvent(Container.java:2041)
at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.java:4630)
at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.java:2099)
at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:4460)
at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent(Container.java:4574)
at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(Container.java:4238)
at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Container.java:4168)
at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.java:2085)
at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:4460)
at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java:599)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(EventDispatchThread.java:269)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(EventDispatchThread.java:184)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(EventDispatchThread.java:174)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:169)
at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:161)
at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThread.java:122)

Posted by Puybaret at Mar 8, 2010 10:37:17 AM
Re: Sweet Home 3D 2.3
Thank you brill for this stack trace. It should help me to fix the bug.
Do you have two screens?
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer

Posts: 57   Pages: 6   [ Previous Page | 1 2 3 4 5 6 | Next Page ]