Print at May 19, 2019 10:16:26 AM View all posts in this thread on one page
Posted by Lumaja at Jan 20, 2015 11:00:41 AM
Please Help
My Connect Walls is shade, I reinstall AdvancedEditing.sh3p from .etkes /sweehome3d and
SH but continues to be shaded.
what am I doing wrong?
Thank you.

Posted by okh at Jan 20, 2015 12:21:56 PM
Re: Please Help
Even after you have selected the two walls you want to connect? ok