Features

Download

Online

Gallery

Blog

  Index  | Recent Threads  | List Attachments  | Help  | Search
 Welcome Guest  |  Register  |  Login
Login Name  Password
 

Sweet Home 3D Forum



No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 9
[ Jump to Last Post ]
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 2356 times and has 8 replies Next Thread
bizusomoy
Newbie



Bangladesh
Joined: Apr 9, 2017
Post Count: 8
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
create advanced photo

my "create advanced photo" plugin does not working... it shows nothing!! how can i fix it??can any one help me??
[Apr 11, 2017 9:25:07 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 5837
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

What version of Sweet Home 3D do you use? What do you mean by "it shows nothing"?
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Apr 11, 2017 12:22:33 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    http://www.eteks.com [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
bizusomoy
Newbie



Bangladesh
Joined: Apr 9, 2017
Post Count: 8
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

i using version 5.4 and when i click in the button of "create advance photo" it's appears nothing. i mean, there are arrive any box......
[Apr 11, 2017 7:28:15 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 5837
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

There must be some error log that could explain your issue.
Please open a cmd window and run Sweet Home 3D redirecting errors to a file with a command like:
"C:\Program Files\Sweet Home 3D\SweetHome3D.exe" 2> Desktop\log.txt

If the file log.txt contains something, please post it here.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Apr 12, 2017 3:05:33 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    http://www.eteks.com [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
bdfd
Advanced Member
Member's Avatar

FRANCE
Joined: Mar 29, 2014
Post Count: 1470
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

There must be some error log that could explain your issue.
Please open a cmd window and run Sweet Home 3D redirecting errors to a file with a command like:
"C:\Program Files\Sweet Home 3D\SweetHome3D.exe" 2> Desktop\log.txt

If the file log.txt contains something, please post it here.
Error on launch ! biggrin

You must give the entire path like this :
"C:\Program Files\Sweet Home 3D\SweetHome3D.exe" 2>c:\users\username\Desktop\log.txt

I try myself for my problem with 'Save', 'Save as', 'import furniture' and create photo => After launch, file size = 0 !

smile
----------------------------------------
with W10 64b 1709 (16.299.19) / Core i7-4790 - RAM 16 MB / GeForce GTX770 2 Go Full HD
sh3d 5.6 with java 1.8.0_144 & java3D 1.6.0
[Apr 12, 2017 5:07:45 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 5837
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

You're not obliged to give an absolute path in the command, but of course you must give a valid path if it's a relative path.
bdfd, please don't mix up threads, otherwise people will be lost. Your problem produces a JVM crash which is saved in a hs_err_pidxxxx.log file not in stderr.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Apr 12, 2017 6:22:26 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    http://www.eteks.com [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
bdfd
Advanced Member
Member's Avatar

FRANCE
Joined: Mar 29, 2014
Post Count: 1470
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

Your problem produces a JVM crash which is saved in a hs_err_pidxxxx.log file not in stderr.
Yes, I know.

A crash of sh3d must always be treated as an absloute priority especially when the OS represents more than 85% of the park... biggrin
----------------------------------------
with W10 64b 1709 (16.299.19) / Core i7-4790 - RAM 16 MB / GeForce GTX770 2 Go Full HD
sh3d 5.6 with java 1.8.0_144 & java3D 1.6.0
[Apr 12, 2017 7:35:34 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
bizusomoy
Newbie



Bangladesh
Joined: Apr 9, 2017
Post Count: 8
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

sorry i could not understand, what you tell me to do?
can you give a video link to understand this
thankyou
[Apr 13, 2017 2:52:01 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
bdfd
Advanced Member
Member's Avatar

FRANCE
Joined: Mar 29, 2014
Post Count: 1470
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: create advanced photo

I thinked to have let a an answer but I'm not sure to have validated it... sad

You have two modes in SH3D, aerial and virtual.
Sometimes, in aerial mode the point of view is near a wall and the photo is white.

Verify the point of view in your project in the twice modes.

smile
----------------------------------------
with W10 64b 1709 (16.299.19) / Core i7-4790 - RAM 16 MB / GeForce GTX770 2 Go Full HD
sh3d 5.6 with java 1.8.0_144 & java3D 1.6.0
[Apr 14, 2017 5:52:06 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
[ Jump to Last Post ]
Show Printable Version of Thread  Post new Thread

    Get Sweet Home 3D at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads
   
© Copyright 2006-2017 eTeks - All rights reserved