Features

Download

Online

Gallery

Blog

  Index  | Recent Threads  | List Attachments  | Help  | Search
 Welcome Guest  |  Register  |  Login
Login Name  Password
 

Sweet Home 3D Forum



No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 6
[ Jump to Last Post ]
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 2281 times and has 5 replies Next Thread
Miker777
Advanced Member



UK
Joined: May 8, 2016
Post Count: 428
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
error 40

Does anyone know what error 40 means, seen when trying to export a file for html viewing.
thx
Mike
[May 2, 2017 8:00:21 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
bdfd
Advanced Member
Member's Avatar

FRANCE
Joined: Mar 29, 2014
Post Count: 1471
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: error 40

Does anyone know what error 40 means, seen when trying to export a file for html viewing.
thx
Mike
I have already had this 2 or 3 times... sick

I think your file is accessed by another user and you can not update it... angry
----------------------------------------
with W10 64b 1709 (16.299.125) / Core i7-4790 - RAM 16 MB / GeForce GTX770 2 Go Full HD
sh3d 5.6 with java 1.8.0_144 & java3D 1.6.0
[May 3, 2017 7:12:04 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 5837
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: error 40

The error 40 covers errors that may happen during the export on the server (a little like if the Export to HTML5 plug-in failed). The reason suggested by bdfd is interesting and I should check how to avoid the issue he describes, but in the case of Mike777, it's another issue. The logs on the server report that it's due to a damaged .sh3d file. So please double check if the .sh3d file you submitted can be opened in Sweet Home 3D (maybe you copied it in a different file). I also made some adjustments that could fix your issue (even if I don't believe in this option), so please try again. Then if it still happens, please tell us.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[May 3, 2017 8:22:06 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    http://www.eteks.com [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Miker777
Advanced Member



UK
Joined: May 8, 2016
Post Count: 428
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: error 40

The file continues to open ok with Sweet home, i tried both compressed and uncompressed, managed to get it to upload eventually but on by removing 1 of the roof sections i had made with sketchup, thx for your help.
Mike
[May 5, 2017 11:56:18 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 5837
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: error 40

Interesting... that could mean that the tool could not transform to OBJ format this roof section at DAE format. Please, try to create a simple .sh3d file with that section and export it. Then if it fails, send it to me because that should help me to fix a potential bug.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[May 6, 2017 11:56:50 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    http://www.eteks.com [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Miker777
Advanced Member



UK
Joined: May 8, 2016
Post Count: 428
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: error 40

ty Emmanuel
I created a file with just those 2 roof sections in and it loaded fine, i dont think its a size issue as the ranch file is only 7'688 kb, and the roof file is just 26 it is here and the ranch is here.
Thanx in advance
Mike
[May 6, 2017 1:38:14 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
[ Jump to Last Post ]
Show Printable Version of Thread  Post new Thread

    Get Sweet Home 3D at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads
   
© Copyright 2006-2017 eTeks - All rights reserved