Download

Online

Gallery

Blog

  Index  | Recent Threads  | List Attachments  | Search
 Welcome Guest  |  Register  |  Login
Login Name  Password
 

Sweet Home 3D Forum



No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 6
[ Jump to Last Post ]
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 1757 times and has 5 replies Next Thread
farasat
Member
Member's Avatar

KORDESTAN
Joined: Jun 5, 2012
Post Count: 22
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
sad how should i fix this?

hi every one
i have a problem using sweet home 3d
like what you can see in this image
when i click ok sweet home 3d closes
this problem is in 5.0 and newer versions
thanks in advanced
[Oct 29, 2018, 7:56:11 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 7483
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: how should i fix this?

Under what system did you try?
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Oct 29, 2018, 8:17:33 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
farasat
Member
Member's Avatar

KORDESTAN
Joined: Jun 5, 2012
Post Count: 22
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: how should i fix this?


[Oct 30, 2018, 1:32:11 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Puybaret
Expert
Member's Avatar

France
Joined: Nov 7, 2005
Post Count: 7483
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: how should i fix this?

Run the installer again, and select the 32 bit option when the installer prompts you to choose the destination folder.
----------------------------------------
Emmanuel Puybaret, Sweet Home 3D developer
[Oct 30, 2018, 1:50:39 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
farasat
Member
Member's Avatar

KORDESTAN
Joined: Jun 5, 2012
Post Count: 22
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
applause Re: how should i fix this?

i did it and the error has fixed
I really appreciate your help
[Nov 1, 2018, 8:11:21 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Raevlav
Newbie



Rus
Joined: Nov 21, 2018
Post Count: 3
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: how should i fix this?

After upgrading to v.6 'Catalog icons' option of 'Furniture icons in plan' in 'Preferences' is not available. So all the models at plan now are shown as top view icons.
Also two lowest (fastest) qualities in 'Create photo' are not available too (the slider just cannot be moved to the corresponding positions).

i have fixed the issues by the same solution - reinstall SH from 64bit to 32bit ver.
[Dec 6, 2018, 2:56:03 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
[ Jump to Last Post ]
Show Printable Version of Thread  Post new Thread

    Get Sweet Home 3D at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads
   
© Copyright 2006-2021 eTeks - All rights reserved